Kast op maat

De voordelen van een kast op maat

Een kast is in vrijwel elke woning een essentieel onderdeel van je interieur. Niet alleen voor het bieden van opslagruimte, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Van een kledingkast in de slaapkamer tot een opbergkast op zolder.

Een kast is in vrijwel elke woning een essentieel onderdeel van je interieur. Niet alleen voor het bieden van opslagruimte, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Van een kledingkast in de slaapkamer tot een opbergkast op zolder.

Het nadeel van veel kasten is echter dat ze alleen verkrijgbaar zijn in standaard afmetingen en indelingen, hierdoor blijft er vaak veel ruimte onbenut, wat niet bepaald efficiënt is. De maatkasten van Studio Qast zijn echter volledig op maat, van vloer tot plafond en van muur tot muur. Daarnaast is de inrichting van de kast aanpasbaar met verschillende modules, zodat je de perfecte indeling kan samenstellen.

Ben je op zoek naar een kast op maat? In deze blog zetten wij alle voordelen op een rijtje: 

  • Allereerst de maximale benutting van de beschikbare ruimte: Een op maat gemaakte kast kan worden ontworpen en gebouwd om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Dit betekent dat er geen ruimte verspild wordt en dat je alle beschikbare ruimte kunt benutten.
  • Personalisatie: Een op maat gemaakte kast kan worden ontworpen om aan je specifieke wensen en behoeften te voldoen. Je kunt de grootte, indeling, kleur en afwerking van de kast kiezen die het beste bij je interieur past. En uiteraard de soort kast. Bijvoorbeeld een schuifdeurkast, draaideurkast of inloopkast.
  • Duurzaamheid: Onze op maat gemaakte kast worden gebouwd met hoogwaardige materialen en met veel aandacht voor detail en vakmanschap. Hierdoor gaat de kast lang mee en blijft hij er mooi uitzien, zelfs na jarenlang gebruik. De houtsoorten die wij gebruiken zijn 100% FSC gecertificeerd.
  • Uniek ontwerp: Met een op maat gemaakte kast kan je een uniek ontwerp creëren dat past bij je stijl en persoonlijkheid. Je kan kiezen uit verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen om een kast te creëren die echt bij je past.
  • Waardevermeerdering van het huis: Een op maat gemaakte kast kan de waarde van je huis verhogen, omdat het een stijlvolle en functionele oplossing biedt voor opslag en organisatie.

Er zijn kortom een hoop voordelen aan het laten maken van een kast op maat! Bij Studio Qast maken we alle kasten volledig op maat. Van kledingkasten met schuifdeuren, tot opbergkasten en inloopkasten. Via onze eigen configurator stel je eenvoudig je droomkast samen!