klay x studio qast

klay-schuifdeurkasten-logo

Klay Schuifdeurkasten is gestopt. Klay Schuifdeurkasten is altijd een begrip geweest in regio Rotterdam als het aankwam op kasten op maat. Of het nu ging om schuifdeurkasten, inloopkasten, of boekenkasten. Alles altijd ambachtelijk gemaakt in de moderne werkplaats in Hoogvliet. Met twee mooie showrooms in Hoogvliet en Spijkenisse.

Maar niet getreurd nu Klay Schuifdeurkasten gestopt is. De zoons van Hans Klay: Chris Klay & Tim Klay zijn samen met Marco van Delft een nieuw bedrijf gestart om het gat dat Klay Schuifdeurkasten achterlaat in de regio op te vullen! Klay Schuifdeurkasten wordt niet voortgezet of overgenomen. Studio Qast is een volledig losstaand nieuw bedrijf en concept.

De belofte blijft wel hetzelfde: kwalitatief hoogwaardige maatkasten maken tegen scherpe prijzen.

Studio Qast biedt: -  Schuifdeurkasten -  Draaideurkasten -  Inloopkasten

Met behulp van onze zelf gebouwde kasten configurator kan je eenvoudig je droomkast samenstellen. Bepaal via uiteenlopende modules de indeling van je kast en vervolgens de deuren, kleuren en grepen om het volledig naar smaak samen te stellen.

Graag langs komen in onze eigen showroom? Dat is uiteraard mogelijk! Onze showroom is te vinden op de de Mandenmakerstraat 70-B in Hoogvliet Rotterdam. U kunt hier gemakkelijk een afspraak maken.
start met samenstellen
maak een afspraak
Teamfoto van het team van Studio Qast